Στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας του φορέα μας με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντινίδη και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σιγούρο. Από την πλευρά του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΦΕΑΣ συμμετείχαν η πρόεδρος Μουσταφά Ογλού Σιμπέλ, ο Επ. Υπεύθυνος Ψυχίατρος Δρ. Εσαγιάν Γκάρο και οι υπεύθυνοι ψυχολόγοι για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σερήφ Σερικέ και Βόλτσης Σπύρος.
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκε ο σχεδιασμός των δράσεων του φορέα μας για την τρέχουσα σχολική χρονιά και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθυμία μας να συμβάλλουμε στη διεξαγωγή των εργαστηρίων δεξιοτήτων σε όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου.
Επίσης, δηλώσαμε την πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε και την τρέχουσα σχολική χρονιά προληπτικές παρεμβάσεις σε μαθητές μέσα στις τάξεις, σεμινάρια με εκπαιδευτικούς καθώς και ομάδες γονέων, δίνοντας έμφαση στις επιπτώσεις του Covid 19 στα παιδιά