ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ» σας καλεί να συμμετέχετε εθελοντικά στηv προληπτική δράση «Ψυχοκοινωνική και Γνωστική στήριξη σε παιδιά Ρομά του 12ου  Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής».

Η προληπτική παρέμβαση έχει ως ομάδα στόχο τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής. Είναι παιδιά ηλικίας 6 – 12 χρόνων, που στο σύνολό τους, το γνωστικό τους επίπεδο κυμαίνεται μεταξύ Α΄ και Γ΄ τάξης δημοτικού. 

Η δράση υλοποιείται εκτός σχολικού πλαισίου και προβλέπεται να περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες με στόχο την ενίσχυση της συνείδησης των μελών της, αναφορικά με το ρόλο που διαδραματίζει το σχολείο ως κοινωνικοποιητικός παράγοντας, συμβάλλοντας στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, καθώς και  δραστηριότητες γνωστικού περιεχομένου σε συνεργασία με τις διδακτικές ενότητες που ακολουθούνται στο σχολείο.

Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΦΕΑΣ» θα παρέχει εποπτική στήριξη στους εθελοντές που θα συμμετέχουν  στη παραπάνω δράση, όπως και βεβαιώσεις συμμετοχής μετά το πέρας αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ: 2531081750

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για δηλώσεις συμμετοχής κάντε «κλικ» στο παρακάτω link: Αίτηση Συμμετοχής Εθελοντή